Advertenties

Believe Me Film Trailer

Een nieuwe trailer van Believe Me, de aankomende drama komedie geschreven en geregisseerd door Will Bakke, is online uitgebracht, je kan hem hieronder bekijken:


BELIEVE ME

Bid gewoon dat die kerels gepakt worden!

Plot:
“Sam staat op het podium als duizenden fans wild te keer gaan. Slim en knap begeesterd hij hen met zijn boodschap en als hij een oproep doet voor donaties aan zijn liefdadigheid stroomt het geld toe. Het probleem is enkel dat hij geen woord gelooft van wat er gezegd wordt. Enkel een paar maanden geleden was Sam een college senior op de weg naar rechtenstudies. Maar wanneer een verrassende som moet betaald worden voor scholingsgeld en hij duizenden dollars moet ophoesten, moet hij noodgedwongen creatief denken. Hij overtuigd zijn drie kamergenoten dat ze veel geld kunnen verdienen door het overtuigen van de goedgelovige kerk menigte, de jongens starten een valse liefdadigheidsorganisatie en beginnen campagne te voeren in het hele land, ze werven fondsen voor een doel dat net zo nep is als hun boodschap.”

Ik zie deze nieuwe trailer van Believe Me wel zitten. Nu wil ik de film wel bekijken! En jij?

De cast bestaat uit Alex Russell, Zachary Knighton, Johanna Braddy, Miles Fisher, Sinqua muren, Max Adler, Nick Offerman en Christopher McDonald.

De film wordt geopend in theaters op 26 september 2014.
:)