Advertenties

Ben Affleck Argo

Een eerste officiële foto van Argo, een nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Ben Affleck en met hemzelf in de hoofdrol:

Argo Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Argo Film

Verhaallijn:
“Gebaseerd op echte gebeurtenissen, ‘Argo’ gaat over de geheime op leven of dood operatie voor het redden van zes Amerikanen. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de Gijzelingscrisis in Iran–de waarheid ervan was tientallen jaren lang onbekend voor het publiek. Op 4 november 1979, wanneer de Revolutie in Iran zich op haar hoogtepunt bevindt, bestormen militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran en er worden 52 gijzelaars gemaakt. In het midden van de chaos echter slagen zes Amerikanen erin om te ontsnappen en ze nemen toevlucht in het huis van de Canadese ambassadeur. Met de kennis dat het enkel een kwestie van tijd is voordat ze gevonden en gedood worden, komt een CIA ‘exfiltratie’ specialist genaamd Tony Mendez (Affleck) op de proppen met een gewaagd plan om hen veilig uit te land te smokkelen. Het plan zo ongelofelijk dat het enkel door de filmindustrie kan bedacht zijn.”

Naast Ben Affleck, bestaat de rolverdeling ook uit Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman, Kerry Bishé, Kyle Chandler, Rory Cochrane, Christopher Denham, Tate Donovan, Clea DuVall, Victor Garber, Zeljko Ivanek, Richard Kind, Scoot McNairy, Chris Messina, Michael Parks en Taylor Schilling. De releasedatum voor Argo is bepaald op 14 september 2012.
:)