Advertenties

Ben Affleck is de nieuwe Batman! – Batman tegen Superman – Man of Steel 2

Warner Bros heeft officieel aangekondigd dat de acteur Ben Affleck de rol gaat overnemen van Bruce Wayne alias Batman in de nog te verschijnen superheld film die Superman zich laat meten met Batman! Regisseur Zack Snyder is belast met het project dat wordt geschreven door David S. Goyer en het is gebaseerd op een verhaal dat mede gecreëerd is door Zack Snyder. De film is een vervolg op Man of Steel. Er is nog geen officiële titel, misschien zal het “Batman vs Superman” worden.

Ben Affleck speelt de hoofdrol met als tegenspeler Henry Cavill, die zijn rol weer opneemt van Clark Kent alias Superman.

Een paar woorden van regisseur Zack Snyder over Ben Affleck:

“Ben verschaft een interessant tegenwicht voor Henry Cavill’s Superman. Hij heeft het acteertalent om een gelaagd beeld van een man te brengen die ouder en wijzer is dan Clark Kent en die de littekens draagt van een doorwinterde misdaadbestrijder, hij behoudt echter die de wereld herkent in de miljardair Bruce Wayne. ik kan niet wachten om met hem samen te werken.

Regisseur Zack Snyder

Omdat ze voor een “volwassen” acteur gaan, zal de film zich waarschijnlijk laten inspireren door deel 2 van “The Dark Knight Returns”, zie hieronder de trailer:

Ben je verheugd te horen dat Ben Affleck voorzien zal worden in de rol van Batman? Deel je gedachten onderstaand!

Productie zou moeten starten in 2014 en men hoopt op een release voor de zomer van 2015.
:)