Advertenties

Benedict Cumberbatch Star Trek 2 Into Darkness

Deze nieuwe foto van Star Trek 2 into Darkness geeft James T. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), en de schurk uit de film, (Benedict Cumberbatch) weer :

Star Trek 2 Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)


(Van links naar rechts) Zachary Quinto is Spock, Benedict Cumberbatch is John Harrison en Chris Pine is Kirk in STAR TREK INTO DARKNESS van Paramount Pictures en Skydance Productions

Verhaallijn:

“Wanneer de bemanning van de Enterprise terug naar huis geroepen wordt, ondergaan men een onstuitbare kracht van terreur vanuit het binnenste van de eigen organisatie. De vloot is ontploft samen met alles waar deze voor stond. Onze wereld verkeert in een staat van crisis. Met een persoonlijk te vereffenen rekening leidt Captain Kirk een klopjacht in een oorlogswereld voor het veroveren van het massavernietigingswapen van Ć©Ć©n man. Aangezien onze helden worden voortbewogen in een episch schaakspel op leven en dood zal de liefde worden betwist, zullen vriendschappen uit elkaar worden gerukt en zullen er offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog rest: zijn bemanning ”

Volgens de officiƫle titelvermeldig, vertolkt Acteur Benedict Cumberbatch de rol van John Harrison. Ik dacht dat hij de rol van Khan zou spelen, het genetisch gemanipuleerde bovenmenselijke personage. Heb je ooit gehoord van John Harrison in de originele serie?
:)