Advertenties

Beyond the Lights Film Trailer

Dankzij de Reltivity Studios is hier is de eerste officiële trailer Beyond the Lights, het aankomende drama geschreven en geregisseerd door Gina Prins-Bythewood en met in de hoofdrollen Gugu Mbatha-Raw (die e hoofdrol had in de film “Belle”):


BEYOND THE LIGHTS

Laat los, open je hart, vind je stem!

Plot:
“Het verhaal van Noni Jean (Gugu Mbatha-Raw), een veel belovende nieuwe bekroonde kunstenaar met een zicht op een toekomst als superster. Maar niet alles is wat het lijkt, en de druk doet Noni bijna uiteen te vallen – totdat ze Kaz ontmoet Nicol (Nate Parker), een veelbelovende jonge agent en aspirant politicus die aan haar is toegewezen. Aangetrokken tot elkaar, vallen Noni en Kaz snel en hard voor elkaar, ondanks de protesten van de mensen rondom hen om de romance opzij te zetten en te concentreren op hun carrière ambities. “Maar kan de liefde van Kaz de moed geven aan Noni om haar eigen stem te vinden en vrij te breken om de kunstenaar te worden waarvoor ze bedoeld was?”

Ik weet niet echt haar naam uit te spreken, maar Gugu Mbatha-Raw is verdomd sexy!

Drie extra foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Naast Gugu Mbatha-Raw, omvat de cast van Beyond the Lights ook Nate Parker, Minnie Driver, Richard Colson Baker (“MGK”) en Danny Glover

De releasedatum van Beyond the Lights is ingesteld op 14 november 2014.
:)