Advertenties

Big Game Film Trailer

Laten we even kijken naar de eerste officiële trailer van Big Game, de komende actie avonturenfilm geschreven en geregisseerd door Finse Filmmaker Jalmari Helander en met in de hoofdrollen Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Mehmet Kurtulus, Victor Garber, Ted Levine, Felicity Huffman en Jim Broadbent:


BIG GAME
Plot:
“Wanneer Air Force One is neergeschoten door terroristen blijft de President van de Verenigde Staten in de wildernis achter en is er slechts één persoon die hem kan redden – een 13 – jarige jongen genaamd Oskari. In het bos op een jachtmissie om zijn volwassenheid te bewijzen aan zijn verwanten, had Oskari gepland om een hert op te sporen maar in plaats daarvan ontdekt hij de machtigste man op de planeet in een ontsnappingstuig. De de terroristen komen dichter om het eigen “groot wild” op te jagen, het onwaarschijnlijke duo moet een team vormen om te ontsnappen aan de jagers. Als de angstige Pentagon ambtenaren de actie via satellietbeelden observeren, is het aan de President en zijn nieuwe vriend om zichzelf te bewijzen en te de buitengewoonste uur van hun leven te overleven.”

Big Game ziet eruit als een verdomd leuk filmset in een prachtige omgeving! IK kan niet wachten om het hele ding te bekijken! Hoe zit het met jou? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van Big Game is ingesteld op 25 maart 2014 (in Finland).
:)