Advertenties

Big Hero 6 Film – 4 Nieuwe Clips!

< img grens = "0" src = "https://3.bp.blogspot.com/-xJMP0YeB6Po/U8UW3O-ADZI/AAAAAAAAACI/vZL0iqklSdY/s400/Big-Hero-6-Baymax.jpg" /style = "display: block; marge: 0px auto 10px; text-align: midden;"> We hebben vier nieuwe preview clips te pakken van Big Hero 6, de aanstaande superheld CG-geanimeerde film geregisseerd door Don Hall en Chris Williams voor Disney:


Big Hero 6 – Wanneer zal je iets beginnen te doen met dat grote brein van je


Big Hero 6 – Dit is mijn broer Hiro.


Big Hero 6 – Hoe vind je iets in deze puinhoop?


Big Hero 6 – Chemische formule
Plot:
“Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn naaste metgezel — een robot genaamd Baymax — bundelt Hiro de krachten met een terughoudend team van misdaad bestrijders op een missie voor het redden van hun stad.”

Hiro en zijn mollige robot Baymax zullen samen met een groep high-tech helden strijden tegen een mysterieuze schurk die een kabuki masker draagt. Wie verstopt zich achter het masker? Hiro’s broer misschien?

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 7 november 2014.
:)