Advertenties

Big Hero 6 Film Trailer

Een eerste officiële trailer van de aankomende CG-geanimeerde film van Disney, Big Hero 6 is online opgedoken, bekijk hem hieronder:


BIG HERO 6
Verhaallijn:
“Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen.”Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen.
Met de hulp van zijn naaste metgezel — een robot genaamd Baymax — bundelt Hiro de krachten met een terughoudend team van misdaad bestrijders op een missie voor het redden van hun stad. ”

De Michelin-Man is een beetje te dik voor dit super harnas, LoL! Big Hero lijkt er meer en meer als een verdomd geweldige geanimeerde film! Ik wacht met ongeduld op de trailer voor een beter idee van wat we kunnen verwachten.

Er is ook een nieuwe teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door Don Hall en Chris Williams. Hij zal verschijnen in de filmtheaters op 7 november 2014.
:)