Advertenties

Big Hero 6 Film

We hebben een eerste preview clip te pakken van Big Hero 6, een aanstaande 3D-CG geanimeerde film geregisseerd door Don Hall en Chris Williams:


Big Hero 6 – Eerste blik
Verhaallijn:
“Uit de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zichzelf gevangen vindt in de greep van een criminele samenzwering die dreigt de snelle, high-tech stad van San Fransokyo te vernietigen. Met de hulp van zijn naaste metgezel — een robot genaamd Baymax — bundelt Hiro de krachten met een terughoudend team van jonge misdaad strijders op een missie voor het redden van de stad. Geïnspireerd door de Marvel strips met dezelfde naam, en met stripstijl actie en alle hart en humor dat het publiek kan verwachten van de Walt Disney Animation Studios.”

Vreemd plot voor een Disney-film. Maar ik denk dat mee willen gaan met hun tijd. Hoe dan ook, ik ken de strips niet waarop de film is gebaseerd, dus ik ben ongeduldig om de trailer te bekijken om een beter idee te verkrijgen van wat te verwachten van de film.

De releasedatum van Big Hero 6 is voorzien voor 7 November 2014.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over Big Hero 6.
:)