Advertenties

Big Wedding film

Robert De Niro en Diane Keaton vormen een team voor The Big Wedding, een nog te verschijnen komedie geschreven en geregisseerd door Justin Zackham (hij schreef ook het script van “The Bucket List”). Het verhaal draait rond een al lang gescheiden paar dat hun huwelijk als bestaand laat doorgaan wanneer de familie bijeenkomt voor een huwelijk. De cast bestaat verder ook uit Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Robin Williams, Topher Grace, Susan Sarandon en Ben Barnes. De release datum van The Big Wedding is voorzien op 26 october 2012.

Big Wedding Trailer

Een eerste officiƫle poster van the Big Wedding film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

The Big Wedding Film

Verhaallijn:
“De film focust op Don (Robert De Niro) en Ellie (Diane Keaton), een reeds lang gescheiden koppel dat gedwongen wordt om iedereen te laten geloven dat ze nog altijd gelukkig getrouwd zijn tijdens het huwelijk van hun zoon.
In het bijzijn van alle vrienden en familie groeit het bedrog uit in een aangrijpend en ondeugend grappig verhaal over de dingen die mensen met elkaar verbinden.”

De film kan bogen op een indrukwekkende rolverdeling! Maar gaat al dat gecombineerd talent wel een grappige film opleveren? Wel, een trailer wordt gauw verwacht, het zal ons een beter idee geven over wat we kunnen verwachten.

Hoe dan ook, meer informatie over the Big Wedding film volgt gauw!
:)