Advertenties

Black and White Filmtrailer

Een eerste officiƫle trailer van Black and White is online opgedoken online,, het aankomende drama geschreven en geregisseerd door Mike Binder en met in de hoofdrollen Kevin Costner en Octavia Spencer, je kan hem hieronder bekijken:


BLACK AND WHITE
Plot:
“Elliot Anderson (Kevin Costner) wordt weduwnaar na het auto ongeval van zijn vrouw. Elliot heeft zijn kleindochter Eloise (Jillian Estell) opgevoed omdat zijn dochter stierf in het kraambed. Als hij met zijn verdriet worstelt, wordt Elliot’s wereld ondersteboven gedraaid wanneer de Afrikaans Amerikaanse grootmoeder Rowena (Octavia Spencer) eist dat Eloise onder de hoede wordt gebracht van haar vader Reggie, een drugsverslaafde die Elliot verwijt voor de nalatigheid die heeft geleid tot de dood van zijn eigen dochter. Elliot verkeert raak diep verwikkeld in een hoedegevecht en stopt voor niets om te voorkomen dat zijn kleindochter onder de hoede wordt geplaatst van zijn roekeloze schoonzoon.”

Dus, kies je de kant van de blanke grootvader of de gekleurde grootmoeder? Wat zou het beste zijn voor het meisje van gemengd ras? Deel je gedachten hieronder!

Hoe dan ook, er is ook een preview clip:


Black and White – Geniet van een sandwich en misschien een drankje!

Lol, zij verliet een lippenstiftafdruk op de wang van Kevin Costner! Denk je dat he volgens het script is? Of is Octavia Spencer verliefd op Kevin?

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)