Advertenties

Brick Mansions Filmtrailer

Onderstaand kan je de eerste officiële trailer bekijken van Brick Mansions, het aanstaande drama in een regie van Camille Delamarre en met in de hoofdrol Paul Walker:


BRICK MANSIONS
Verhaallijn:
“In een dystopisch Detroit, in verlaten bakstenen herenhuizen die ooit betere tijden zagen, wonen nu alleen de gevaarlijkste criminelen. Nu dat de politie de criminaliteit niet kan beheersen, bouwt ze een kolossale beschermingsmuur rond dit gebied om de rest van de stad te beschermen. Voor undercoveragent Damien Collier (Paul Walker) is elke dag een strijd tegen de corruptie. Voor Lino (David Belle) is elke dag een strijd om een eerlijk leven te leiden. Hun wegen zouden eigenlijk nooit mogen gekruist hebben, maar als drugsbaron, Tremaine (RZA) Lino’s vriendin ontvoert, aanvaard Damien met tegenzin de hulp van de onverschrokken ex-gevangene en samen moeten zij een sinister complot stoppen dat de hele stad gaat verwoesten. Met gestileerde actie en spannende Parklour stunts (David Belle is de mede-oprichter van de fysieke trainingsdiscipline), brengt Brick Mansions een leuke benadering van het actie genre. ”

Er is ook een nieuwe teaserposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Paul Walker, (de Fast and Furious acteur die onlangs overleed in een auto-ongeluk), omvat de cast ook RZA, Catalina Denis, en David Belle.

De film zal verschijnen in de bioscopen op 25 april 2014.
:)