Advertenties

Bridesmaids 2 Film

Bridesmaids 2 - Bridesmaids Film VervolgDe komedie Bridesmaids doet het zeer goed in de bioscopen. Eigenlijk heeft de film al meer opgebracht dan zin productie budget in minder dan een week. Fans van de film vragen zich af of er een opvolger zal komen voor Bridesmaids. Well, the New York magazine heeft een gesprek gehad met Regisseur Paul Feig, die aan het hoofd stond van de eerste aflevering, en hij werd gevraagd naar een mogelijke Bridesmaids 2 film:

Bridesmaids 2 Trailer

“[Het mogelijke vervolg] hangt af van de resultaten in de komende weken maar ik weet dat het idee reeds werd geopperd. Wanneer je een groep hebt die zo diep gaat en zo goed is, is het een misdaad hem niet opnieuw te gebruiken. Je moet gewoon zeker zijn dat je het zo goed doet als de eerste keer en je moet proberen het nog beter te doen. We hebben dus een uitdaging in het vooruitzicht.”

Fegisseur Paul Feig


Het klinkt alsof hij nogal blij zou zijn om te werken aan een opvolger! Dus ja, sinds de eerste film het eerder goed doet in de bioscopen denk ik dat we ons klaar kunnen maken voor de Bridesmaids 2 film.

Hier is mijn favoriete scene uit de eerste film:


Bridesmaids – The Bruidsmeisjes realizeren zich dat ze ziek zullen worden

Heb je enige suggesties voor de verhaallijn van Bridesmaids 2? laat hier je gedachten achter!

Hoe dan ook meer informatie over de film Bridesmaids 2 volgt zogauw als er meer details verschijnen.
:)