Advertenties

Bridget Jones 3 Film

Bridget Jones 3 FilmSinds geruime tijd was er sprake van een derde Bridget Jones film. Zowel Renee Zellweger als Colin Firth toonden belangstelling en ik vermoed dat ook Hugh Grant er wel voor te vinden zou zijn. Een mededeling van Colin Firth over een mogelijke Bridget Jones 3 film:

Bridget Jones 3 Trailer

“[…] soms is een derde film een verbetering op de tweede. Ik wil echt geen deel uitmaken van een eindeloze franchise, maar we worden allemaal wat ouder! Ik denk dat het idee van Mark D’Arcy en Daniel Cleaver en Bridget Jones in een vergevorderd stadium van aftakeling wel vrij leuk zou zijn. We maken toch een komedie nietwaar?.”

Acteur Colin Firth


Spijtig genoeg verzeilde het ontwikkelingsproject aan de zijkant. Het lijkt er echter op nu dat er opnieuw hoop is: volgens de Daily Mail zit de regisseur, Paul Feig (die aan het hoofd stond van de hit komedie Bridesmaids) in vroege onderhandelingen voor een regie van Bridget Jones 3. Dus hopelijk zal de film gauw in productie gaan.

Het verhaal van Bridget Jones 3 zal zeer waarschijnlijk gebaseerd zijn op de verdere avonturen van Bridget Jones die autheur Helen Fielding schreef in The Independent: Bridget (Renee Zellweger) probeert zwanger te geraken maar is eens te meer verscheurd tussen Mark (Colin Firth) en Daniel (Hugh Grant).

Hoe dan ook, meer informatie over de Bridget Jones 3 film volgt zogauw er meer details opduiken.
:)