Advertenties

Bullet Run Film

Bullet Run filmRegisseur Rob Cohen (die ons Fast & Furious en xXx bracht) zal aan de gang gaan met Bullet Run, een nog te verschijnen actie thriller gebaseerd op een script van Andrew Hilton. De film is aangekondigd als de Fast and Furious film in de woestijn, dus ik denk dat we een heleboel actie kunnen verwachten. Er is nog niets bekend over de rolverdeling. Ook is er nog geen publicatie datum voorzien.

Bullet Run Trailer

Met dank aan Deadline volgt hier de verhaallijn samenvatting van Bullet Run:

Verhaallijn:
“Het hoofd van een elite prive-bescherming team en zijn vrouw, voormalig CIA-agent infiltreren in de gesloten grenzen van Iran voor het ontvoeren een man die hun dochter vermoord heeft. De operatie gaat mis en ze worden gedwongen om te vertrouwen op hun wereldklasse rijvaardigheid en een vloot van krachtige street auto’s waarmee ze 200 mijl moeten reizen door een regen van kogels om de man levend te houden die ze eigenlijk willen doden. ”

Eh, hebben ze echt krachtige street cars in Iran? Laten die extremistische mullahs die arme burgers van Iran zulke sexy wagens hebben? Moeten we Ferrari en Porsches verwachten of eerder Humvees en monster buggies?

Hoe dan ook, meer details over de film Bullet Run volgen gauw!
:)