Advertenties

Burying The Ex Film Trailer

Check out de eerste officiële trailer van Burying the Ex, de aanstaande horror-komedie film geregisseerd door Joe Dante en met in de hoofdrollen Anton Yelchin, Ashley Greene en Alexandra Daddario:


BURYING THE EX

Hij dacht dat hij de perfecte vriendin had… totdat ze introk.

En de vriendin uit de hel werd…

Maar Max staat op het punt te vernemen dat sommige relates eeuwig duren!

Plot:
“De film volgt Max (Anton Yelchin), een echt aardige kerel en zijn aanmatigende maar ongelooflijk mooie vriendin, Evelyn (Ashely Greene). Hun relatie zakt naar een dieptepunt nadat zij beslissen bij mekaar in te trekken en Evelyn blijkt een controlerende, manipulatieve nachtmerrie te zijn. Max beseft dat het tijd is om de relatie af te breken maar er is slechts één probleem: hij is te bang om te breken met haar. Het lot treed op als Evelyn betrokken raakt bij een zonderling ongeluk en sterft, Max blijft achter als vrijgezel en is klaar voor afspraakjes. Enkele weken later heeft hij een toevallige ontmoeting met Olivia (Alexandra Daddario), een schattig en pittig meisje dat blijkbaar zijn zielsverwant is. Maar dezelfde nacht keert Evelyn terug uit het graf als een Zombie vuil-besmeurd en vastbesloten om een gelukkig na-leven te leiden met Max.. .zelfs als dat betekent hem te veranderen in een ondode. ”

Ik denk dat het best is om mondelinge intimiteit te vermijden als je vriendin een zombie is… Je wilt toch niet dat ze bijt daar beneden, nietwaar? LoL!

Hoe dan ook, ik steun Max helemaal in zijn poging tot het wegwerken van zijn zombie vriendin! En jij?

De film moet ergens in 2015 worden uitgebracht.
:)