Advertenties

Byzantium Film Trailer

Byzantium film met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan als bloeddorstige vampieren.De eerste officiĆ«le filmtrailer van Byzantium, het nog te verschijnen vampierendrama in een regie van Neil Jordan (die aan het hoofd stond van de 1994 film “Interview with the Vampire”) gebaseerd op een script van Moira Buffini, werd online vrijgegeven, bekijk dit onderstaand:

Byzantium Film – In de bioscopen in 2013!


BYZANTIUM

Twee vrouwen, twee eeuwen, Ć©Ć©n verlangen:
Er is geen band sterker dan bloed!

Verhaallijn:
“Twee mysterieuze vrouwen zoeken hun toevlucht in een verlopen badplaats. Clara ontmoet eenzaame Noel, die onderdak biedt in zijn verlaten pension, Byzantium. Schoolmeisje Eleanor raakt bevriend met Frank en vertelt hem hun dodelijke geheim. Zij werden 200 jaar geleden geboren en overleven op menselijk bloed. Aangezien de kennis van hun geheim zich verspreid, haalt het verleden hen in met dodelijke gevolgen. ”

Neil Jordan is terug weer een andere geweldige verdraaide vampierfilm! Ik ben gek op de manier waarop de film schommelt tussen bloederige chaos en melancholische reflectie. Ik ben ongeduldig om de film te bekijken!

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Jonny Lee Miller, Sam Riley en Tom Hollander. Er is nog geen officiƫle release datum.
:)