Advertenties

Byzantium Film

Byzantium is een nog te verschijnen fantasie thriller in een regie van Neil Jordan en met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan. Het verhaal draait rond een moeder en dochter vampierenduo. De rolverdeling bestaat verder ook uit Sam Riley, Jonny Lee Miller, Caleb Landry Jones en Danny Mays. De film zou ergens in 2012 moeten uitgebracht worden.

Byzantium Trailer

Bekijk even de eerste officiƫle teaser poster van Byzantium:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Byzantium Film

Verhaallijn:
“Eleanor en Clara, twee mysterieuze en straatarme jonge vrouwen, ontvluchten het toneel van een gewelddadige misdaad en komen aan in een vervallen badplaats. Ze proberen geld en onderdak te vinden langs de smakeloze zee en in de vervallen hotels.
Clara, altijd praktisch, verkoopt haar lichaam. Ze ontmoet al snel verlegen en eenzame Noel, die een dak boven hun hoofd biedt in zijn louche pension, Byzantium. Clara, altijd op zoek naar de toekomst, verandert het in een ‘pop-up’ bordeel.
Ondertussen ontmoet Eleanor, het eeuwige schoolmeisje, Frank, een geestesverwant die haar zonder het te weten vraagt naar de waarheid in haar leven. Ze vertelt hem dat Clara haar moeder is maar Clara is slechts een paar jaar ouder dan haar. Ze zegt dat ze werd geboren in 1804 maar ze is net zestien. Ze bekent dat ze menselijk bloed moet drinken om in leven te blijven – en dat geldt ook voor haar moeder. In de kleine, rustige stad beginnen dan mensen te sterven.
Het verleden dat de meisjes zo lang hebben kunnen ontlopen, haalt hen dan uiteindelijk in – met verbazingwekkende gevolgen “.

Gemma Arterton en Saoirse Ronan als moeder en dochter, en zelfs vampieren! Wel je kan mij al in de ban van de film beschouwen!

Hoe dan ook, meer details van Byzantium volgen gauw!
:)