Advertenties

Captain America 2 Film

Captain America 2 Film
De eerste Captain America film is nog niet verschenen, maar het is zeker dat dit een kraker van een hit zal worden. Die Super Bowl trailer was zo geweldig. Dus kunnen we kunnen zeker een vervolg verwachten van Captain America. Dat is dus geen nieuws onder de zon. Marvel is bezig met de planning van een grote onderneming rond : Acteur Chris Evans heeft al getekend voor meer dan één Captain America film …

Maar de film Captain Amerika 2 lijkt nu al bevestigd te zijn : Stephen McFeely en Christopher Markus, die het script schreven van de eerste film zijn ingehuurd door Marvel Studios om het scenario van Captain America 2 neer te schrijven. Het nieuws filterde door via Latino Reviews.

Hier is de film trailer van de eerste Captain America film:

Nu vraag ik me af hoe het vervolg zal passen binnen de reeks van superhelden films die voorzien zijn. Zullen de Avengers opduiken in het vervolg? Of zal Captain America alleen moeten vechten?

Hoe dan ook, iedere suggestie voor de verhaallijn van Captain America 2? Deel uw gedachten hieronder, indien ucky Marvel’s marketing team dit mag ophalen.
:)