Advertenties

Captain America The Winter Soldier Film Trailer

De officiële film trailer van Captain America 2 The Winter Soldier werd online uitgebracht en zit boordevol actie! Geniet ervan onderstaand:

Captain America 2 film


CAPTAIN AMERICA 2 de WINTER SOLDIER
Verhaallijn:
“Na de catastrofale gebeurtenissen in New York met The Avengers van Marvel vinden we van ‘ Captain America terug in de The Winter Soldier’. We vinden Steve Rogers, alias Captain America, terug tijdens een rustig leventje in Washington D.C. Hij probeert zich aan te passen aan de moderne wereld. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D. collega onder vuur komt, raakt Steve verwikkeld in een web van intriges die zijn wereld dreigt om te zetten in iets gevaarlijks. Hij bundelt de krachten met de Black Widow, Captain America worstelt om de groeiende samenzwering te ontbloten terwijl hij keer op keer moet afrekenen met professionele moordenaars die gestuurd zijn om hem het zwijgen op te leggen. Als de volle omvang van het schurkenplan aan het licht wordt gebracht schakelen Captain America en de Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon. Echter, al snel worden ze geconfronteerd met een onverwachte en geduchte vijand — de Winter Soldier. ”

Als je geen superkrachten hebt, zou je beter een parachute dragen! Hoe dan ook, deze nieuwe aflevering in de Captain America film franchise ziet er zelfs beter uit dan de vorige film!

Het vervolg is geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo en de cast bestaat uit Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily Van Camp, Hayley Atwell en Robert Redford.

De releasedatum van Captain America 2 The Winter Soldier is voorzien voor 4 april 2014.
:)