Advertenties

Captain Phillips Film trailer

Dankzij Sony Pictures, volgt hier de nieuwste film trailer van Captain Phillips, het nog te verschijnen actie drama met Tom Hanks. Het verhaal gaat over het ware verhaal van Captain Richard Phillips en de 2009 gijzeling door Somali piraten van het onder Amerikaans varende schip MV Maersk Alabama:

Captain Phillips Officiƫle Trailer

Verhaallijn:
“Kapitein Phillips is het onderzoek van regisseur Paul Greengrass dat bestaat uit verschillende lagen. De film gaat over de 2009 kaping van het Amerikaanse containerschip Maersk Alabama door een bemanning van Somalische piraten. Het is tegelijkertijd een bloedstollend thriller en een complex portret van de talloze effecten van de globalisering. De film richt zich op de relatie tussen commandant van de Alabama, kapitein Richard Phillips (Tom Hanks), en zijn Somalische tegenhanger, Muse (Barkhad Abdi). Op een een onweerlegbaar ramkoers voor de kust van SomaliĆ«, zullen beide mannen zichzelf terugvinden tijdens het betalen van de menselijke tol voor economische krachten buiten hun controle. ”

Die Somalische piraten probeerden de verkeerde boot kapen! Captain Phillips is geen domme zwakkeling zal hij die analfabetet kortzichtige piraten te slim af zijn!

In de bioscopen: 11 oktober 2013.
:)