Advertenties

Captain Phillips Film

Captain Phillips is een nog te verschijnen drama in een regie van Paul Greengrass en gebaseerd op een script van Billy Ray. Het is een kroniek van kapitein Richard Phillips en zijn bemanning tijdens een confrontatie met Somali piraten. Acteur Tom Hanks heeft de hoofdrol als de kapitein. De release datum van Captain Phillips is voorzien voor 22 maart 2013.

Captain Phillips Trailer

Een eerste blik op Tom Hanks als Kapitein Phillips:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Kapitein Richard Phillips, die gijzelaar werd genomen door gewapende Somali piraten, probeerde te ontsnappen en uiteindelijk werd gered door de U.S. Navy.
De film zal het verhaal vertellen van de gebeurtenissen die wereldwijd hoofdartikels opleverde in April. Nadat zijn schip werd gekidnapt op zee geeft Phillips zich over zodat zijn bemanning kan gespaard blijven. De getrouwde vader van 2 maakte een niet succesvolle ontsnappingspoging voordat hij bevrijd werd door een elite team van de Navy SEAL scherpschutters waarbij drie van de vier piraten werden gedood — een actie goedgekeurd door President Obama. Een vierde piraat gaf zich over in bevindt zich in gevangenschap.”

Verneem meer over de waargebeurde feiten door deze video:


De U.S. Navy SEALs Redden Kapitein Richard Phillips van de Somali Piraten.

Blijf op de hoogte over meer details van de film Captain Phillips.
:)