Advertenties

Captain Planet Film

Captain Planet filmCartoon Network en Producer Don Murphy (Transformers Dark of the Moon) vormen een team voor het ontwikkelen van een live-actie Captain Planet film. Jawwel, de milieu-reddende geanimeerde held zal een ster op het grote scherm worden, en een producent van de transformers zal het hele project overzien, geweldig! Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum, maar volgens IMDb is de film voorzien om te verschijnen in 2014.

Captain Planet Trailer

Voor hen die zich Captain Planet niet herinneren, hier is een opfrissing:

In een poging om jongere kijkers te informeren over milieu problemen vormde legendarische tv-kabel ondernemer Ted Turner in 1990 een partnerschap met DIC Enterprises voor het creƫren van de eerste geanimeerde milieu reeks ter wereld, Captain Planet en de Planeteers. De reeks ging over een groep van jongeren die hun speciale krachten bundelen (The Planeteers) om Captain Planet op te roepen, een milieu superheld, voor het bevechten van de ergste milieubandieten ter de wereld.

Hier is de openingscene van de originele Captain Planet geanimeerde TV-reeks:


CAPTAIN PLANET

Enkele woordjes van Stuart Snyder van het Cartoon Network:

“De boodschap van Captain Planet is zelfs vandaag nog meer van toepassing. We geloven dat dit team ’s werelds eerste eco-held tot leven kan brengen in een krachtige film die niet alleen toepasselijk is maar ook vermakend zal zijn.”

Stuart Snyder


Kinderen zijn niet meer zo naĆÆef als vroeger. Men zal Captain Planet moeten herwerken om een ruim publiek te bereiken en ook het script zal aangepast moeten worden. Als ze hierinn slagen zal dit niet enkel een heel goed verkopende film worden maar ook bijdragen tot de bewustmaking van het publiek over milieu problemen.

Hoe dan ook, meer informatie over de Captain Planet film volgt zogauw er meer details opduiken.
:)