Advertenties

Clip en Poster van Bad Milo met Ken Marin

Een nieuwe poster van Bad Milo, de nog te verschijnen griezel komedie in een regie van Jacob Vaughan en met Ken Marino, werd onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BAD MILO

Verhaallijn:
“Duncan’s (Ken Marino) leven is een echte ergenis. Gekweld door een manipulatieve, valse baas (Patrick Warburton), een zeurende moeder (Mary Kay Place), een nutteloze new age vader (Stephen Root), en een lieve, toch druk doende, echtgenote (Gillian Jacobs), zijn stijgende stress zorgt voor het teweegbrengen van een onuitstaanbare gastro-intestinale reactie.
Op het einde van zijn Latijn en zonder ideeĆ«n zoekt Duncan de hulp van een hypnotherapeut (Peter Stormare), die hem helpt de oorzaak te ontdekken de oorzaak van zijn ongewone maagpijn: een kleine levende demon in zijn darmen die veroorzaakt wordt door overmatige angst, probeert zijn weg naar buiten te vinden en een slachtpartij aan te richten onder hen die hem ergeren. Uit angst dat de gremlin van zijn ingewanden zijn toorn zich kan richten op de verkeerde persoon probeert Duncan zicht te ontfermen over de monster met de naam Milo zodat diens schijnbaar onverzadigbare honger op kan gestild worden.”

Er is ook een nieuwe clip uit de film:


Bad Milo – Colonoscopie

Doet een colonoscopie pijn? Heb je er ooit Ć©Ć©n gehad?

In de filmtheaters: 4 october 2013.
:)