Advertenties

Clip van Tusk met in de hoofdrol Justin Long

We hebben een preview clip te pakken van Tusk, de komende horrorfilm, geregisseerd door Kevin Smith en met in de hoofdrol Justin Long:


Tusk – Ik wil niet sterven in Canada.
Plot:
“Wallace (Justin Long) co-hosts een populaire podcast met zijn vriend Teddy (Haley Joel Osment), gericht op wrede, spottende ongepaste humor als onderdeel van hun missie om het” echt en ranzig” te houden’. Na zijn reis naar Winnipeg voor een interview met de ‘Kill Bill Kid’ — een tiener waarvan de ongelukkige samoerai-zwaard video heeft viraal ging — blijft hij met lege handen achter, Wallace besluit zijn reist de moeite waard te maken en komt een goed verhaal op het spoor in het Noorden van de 49ste parallel. Een handgeschreven advertentie in het toilet van een bar leidt hem naar een grijze oude schurk (Michael Parks) hij zit vol met lange verhalen over zijn leven en avonturen op zee — en dit is waar Wallace’s reis naar het grote witte noorden afdaalt in echte waanzin. ”

Komaan het is niet zo slecht in Canada! Soms kan het er worden verdomd koud zijn, dat is waar… maar wanneer het koud is, hoef je alleen maar wat esdoorn toffee’s te eten om er aan herinnerd te worden wat een hartverwarmend land Canada is.

We hebben ook vijf nieuwe foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Release datum: 19 september 2014.
:)