Advertenties

Cloud Atlas Film

Cloud Atlas FilmDe Wachowski Broers werken aan Cloud Atlas, een nog te verschijnen filmbewerking van een gedurfde en betoverende roman, met dezelfde naam, geschreven door David Mitchell. Het verhaal verweeft geschiedenis, wetenschap, humor en spanning doorheen zes aparte maar toch verbonden verhalen die elk zich afspelen in een verschillende tijd en op een andere plaats. De film kan zich beroemen op een indrukwekkende rolverdeling: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Ben Whishaw, Susan Sarandon en Jim Broadbent.

Cloud Atlas Trailer

Verhaallijn:
“Een weerspannige reiziger die de Pacifische Oceaan oversteekt in 1850; een onterfde componist die liegt over een kostbare loopbaan in het België van tussen de oorlogen, een hoogmoedige journalist in het Californie van Gouverneur Reagan, een uitgever van schoonheidsproducten is op de vlucht voor een bende schuldopeisers; een genetisch aangepaste “ober” op death-row; en Zachary, een jonge Pacifische eilandbewonder die getuige is van de de ondergang van wetenschap en de beschaving — de vertellers van Cloud Atlas horen elkaars echo’s in de gangen van de geschiedenis en hun lotbestemmingen worden gewijzigigd ofwel in grote of kleine mate.”

Acteur Hugo Weaving is erg opgewonden over de film Cloud Atlas:

“Dat is een opwindend project omdat alle acteurs verschillende rollen zullen spelen. Ik bijvoorbeeld heb 6 verschillende rollen in dezelfde film en ze zijn 6 verschillende mensen in 6 verschillende verhalen.”

Acteur Hugo Weaving


De verschijningsdatum van Cloud Atlas is voorzien op 4 mei 2011.

Blijf op de hoogte bij ons voor meer informatie over de film Cloud Atlas.
:)