Advertenties

Cloudy 2 Revenge of the Leftovers Film

Sony Pictures Animation heeft een eerste officiƫle verhaalsamenvatting vrij gegeven voor het vervolg op Cloudy With A Chance of Meatballs:

Verhaallijn:
“CLOUDY 2: REVENGE OF THE LEFTOVERS gaat verder waar CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS stopte. Uitvinder Flint Lockwood is geniaal en wordt eindelijk erkend als hij wordt uitgenodigd door zijn idool Chester V (Will Forte van Saturday Night Live) om lid te worden van de live Corp Company waar de beste en slimste uitvinders in de wereld technologieĆ«n creĆ«ren voor de verbetering van de mensheid. Chester’s rechterhandmeisje – en Ć©Ć©n van zijn grootste uitvindingen – is Barb (Kristen Schaal van Toy Story 3 en 30 Rock), een hoog ontwikkelde orang-oetan met een menselijk brein. Barb is sluw, manipulatief en houdt ervan om lippenstift te dragen.
Het is altijd al Flint’s droom geweest om erkend te worden als een groot uitvinder maar alles verandert als hij ontdekt dat zijn meest beruchte machine – die water verandert in voedsel – nog steeds in bedrijf is en nu wordt wordt gebruikt voor het creĆ«ren van gemuteerde voedselbeesten. Met het lot van de mensheid in zijn handen moeten Flint en zijn vrienden beginnen aan een gevaarlijk lekkere missie, vechten tegen honger, tacodillen, shrimpansees, appelpythons, dubbele ham kaaspinnen en andere voedselwezens om de wereld ……… opnieuw te redden! ”

Zal Flint in staat zijn om die gemuteerde voedselbeesten te temmen of zal hij ze moeten verslaan? Kom er achter in Cloudy 2!
:)