Advertenties

Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 Film

Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 Film - Pickles to Pittsburgh FilmDe animatiefilm uit 2009 Cloudy With A Chance of Meatballs deed het vrij goed in de bioscopen: de film haalde meer dan $243 miljoen binnen met een productie budget van $100 miljoen. Je kan dus wel verstaan waarom Sony Pictures een vervolg overweegt. Jawel, zet je maar al klaar voor Cloudy with a chance of Meatballs 2, andersgenoemd Pickles to Pittsburgh. De film zal inderdaad gebaseerd zijn op “Pickles to Pittsburgh” het vervolg geschreven door Judi Barrett en geĆÆllustreerd door Ron Barrett.

Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 Trailer

Van wat ik heb gehoord staan de regisseurs Phil Lord en Chris Miller niet meer aan het hoofd van de film opvolger. Maar laten we hopen dat de zelfde stem rolverdeling zal gebruikt worden.

Hier is de verhaallijn van de grafische roman “Pickles to Pittsburgh”:

Verhaallijn:
“De dorpsmensen, die op de vlucht sloegen toen het genotvolle weer toesloeg, zijn nu teruggekeerd voor een industriĆ«le reiningsoperatie. Zij oogsten de overvloed en transporteren deze naar alle delen van de wereld: Aubergines naar Ecuador, Chili naar Chili, Pickles naar Pittsburgh… zodoende stellen ze een einde aan armoed en het wereldwijde hongerprobleem.”

Hoe dan ook, meer details over de film Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 volgen gauw!
:)