Advertenties

Cobra The Space Pirate Film

Franse cineast Alexandre Aja (die ons Piranha 3D bracht) werkt aan Cobra The Space Pirate, een film bewerking van de space-opera manga reeks geschreven en geillustreerd door Buichi Terasawa. Alexandre Aja is echt gepassioneerd over de Cobra: hij ontdekte de held voor het eerst toen hij jong was. Hij bekeek de geanimeerde reeks op de TV. Hij is nu vastbesloten de reeks naar het grote scherm te brengen en werkt hard aan het script van een live actie film bewerking. De film is voorzien voor publicatie in 2013.

Cobra The Space Pirate Trailer

Hier is een eerste officiële film poster van de nog te verschijnen film Cobra The Space Pirate:
(Klik op de poster voor een vergroting ervan.)

COBRA: THE SPACE PIRATE

Verhaallijn:
“De nieuwe film draait rond Cobra, een beruchte losgeslagen piraat wiens weigering om zich op één lijn te stellen met the United Galaxies Federation hem een grote prijs op zijn hoofd oplevert. Terwijl hij probeert om zijn identiteit geheim te houden en gevangenneming te vermijden, vormt Cobra een partnerschap met de sexy premiejager Jane. Zij is er op uit om haar zusters te vinden maar ook op het ontcijferen van een schattenkaart die zich als tatoeage op hun ruggen bevindt. Het is hun doel om de lang verloren schat op Mars te bevrijden.”

Regisseur Alexandre Aja heeft de belofte gemaakt dat de geest van de manga trouw zal nageleefd worden:

“We moeten de essentie van de Cobra bewaren. Hij is een avonturier en verleider. De sexy aspecten moeten opgenomen worden in de film evenals zijn humor en zin voor avontuur. Het hele universum bedacht door Terasawa moet naar het grote scherm gebracht worden.”

Regisseur Alexandre Aja

Hier volgt de openingscene van de originele animatie TV-reeks:


Welke acteur denk je dat er gekozen moet worden als Cobra?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Cobra The Space Pirate!
:)