Advertenties

Come Back To Me Film Trailer

Check out de officiƫle trailer van Come Back to Me, de aanstaande horrorfilm geschreven en geregisseerd door Paul Leyden en met in de hoofdrollen Katie Walder, Matt Passmore en Nathan Keyes:


COME BACK TO ME
Plot:
“Sarah (Katie Walder) en Josh (Matt Passmore) zijn getrouwde stedelingen. Na een auto-ongeluk lijdt Sarah laan blackouts en wordt ze zwanger hoewel Josh steriel is. Als haar leven uit controle raakt verbergt ze een camera in haar huis & ontgrendelt ze een gruwelijk geheim met verstrekkende gevolgen.”

Dus die griezelige buurman doodt de vrouw en op de een of andere manier brengt hij haar terug … Maar hoe werkt het opstandingsproces? Dat wil ik graag weten!

(Klik op de poster voor een vergroting.)


COME BACK TO ME

Het is niet meer in haar gedachten.

De releasedatum van Come Back to Me is ingesteld op 25 juli 2014.
:)