Advertenties

Contraband Trailer

Onderstaand kan je de Trailer van Contraband bekijken, het is de nog te verschijnen actie-thriller in een regie van Baltasar Kormakur en met in de hoofdrollen Mark Wahlberg, Kate Beckinsale en Giovanni Ribisi:

Contraband Trailer


CONTRABAND
Verhaallijn:
“Chris Farraday liet zijn leven van misdaad lang geleden achter zich. Nadat zijn schoonbroer echter een drugsdeal fout doet verlopen voor zijn meedogenloze baas, Tim Briggs, is Chris weer gedwongen te doen wat hij goed in was – smokkelen – om Andy’s schuld af te betalen. Chris is een legendarische smokkelaar en snelt vlug een team samen met de hulp van zijn beste vriend, Sebastian, met bestemming Panama en om dan terug te keren met miljoenen aan valse biljetten.
De dingen gaan echter vlug fout en er resten nog slechts een paar uur om het geld te bereiken. Chris moet gebruik maken van zijn roestige vaardigheden om met succes een verraderlijke rond een crimineel netwerk van brutale drugsbaronnen, agenten en huurmoordenaars te navigeren voordat zijn vrouw, Kate, en zonen een doelwit worden. ”

Een voorsmaakposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


De releasedatum van Contraband is voorzien op 13 januari 2012.
:)