Advertenties

Cosmopolis Trailer

Cosmopolis FilmWe hebben de eerste officiële filmtrailer te pakken van Cosmopolis, het nog te verschijnen drama in een regie van David Cronenberg:

Cosmopolis Trailer

Verhaallijn:
“New York City, in een niet al te verre toekomst: Eric Packer, een 28-jarig financiën genie droomt over het leven in een beschaving vóór de huidige. Hij ziet een donkere schaduw verschijnen over het firmament van het Wall Street melkwegstelsel, van waarvan hij de onbetwiste koning is. Als hij wordt vervoerd door een chauffeur in het midden van Manhattan, om een ​​kapbeurt te krijgen door de oude kapper van zijn vader kapper, zijn zijn angstige ogen gefixeerd op de wisselkoers van de Yuan. De munt stijgt tegen alle verwachtingen waardoor zijn weddenschap er tegen verloren zal worden. Eric Packer verliest deeltjes van zijn rijk met elke tik van de klok. Ondertussen vindt er een uitbarsting van wilde activiteit plaats in de straten van de stad. De hoofdfiguur is bevrozen als de bedreigingen van de echte wereld inbreuk maken op zijn wolk van virtuele overtuigingen, zijn paranoia versterkt in de loop van zijn 24 uren stedelijke odyssee. Packer volgt de aanwijzingen die hem leiden tot een meest angstaanjagend geheim: zijn op handen zijnde moord ”

In de hoofdrollen vinden we Robert Pattinson, Sarah Gadon, Paul Giamatti, Kevin Durand, Juliette Binoche, Samantha Morton en Mathieu Amalric.
:)