Advertenties

Creed of Violence Film

Creed of Violence FilmIn oktober 2008 kocht Universal de filmrechten gekocht van The Creed of Violence, een western drama roman geschreven door Boston Teran. Universal kocht daadwerkelijk de rechten nog voordat de roman werd gepubliceerd, dus ik denk dat de studio van mening is dat het verhaal van the Creed of Violence een hit zou kunnen worden. Het verhaal, geplaatst in 1910, draait rond een vervreemde vader en zoon die proberen om een wapensmokkel te dwarsbomen die wapens naar Mexico brengt. Acteur gewroden regisseur Todd Field is verantwoordelijk voor het script, hij zal waarschijnlijk ook de film regisseren. IMDb heeft de film op de lijst voor release in 2012.

Creed of Violence Trailer

Verhaallijn:
“Creed of Violence portretteert de Mexicaanse revolutie van 1910 via het vizier van een onwaarschijnlijk duo: Rawbone, een geharde kleine moordenaar, en John Lourdes, een Onderzoeks Bureau Agent. De twee worden bij elkaar gegooid wanneer Rawbone betrapt wordt op de smokkel van munitie uit Texas naar Mexico. Rawbone’s advocaat regelt een deal: immuniteit in ruil voor het delen van zijn criminele informatie en een overeekomst wordt afgesloten, Lourdes wordt toegewezen om Rawbone te vergezellen in de Mexicaanse onderwereld. Het addertje onder het gras:.. Lourdes, buiten ieders weten, is Rawbones zoon. Twee mannen vinden hun weg doorheen een slangennest van smokkelaars, misdadigers en professionele moordenaars. Lourdes moet de angst onderdrukken die hij voelt voor zijn vader en zicht richten op een volgende dag van overleving. ”

Na beoordeling van de verhaallijn kan de film movie Creed of Violence een epische western film worden. Maar ze moeten de juiste rolverdeling uitwerken. Wie denk je dat er vader en zoon kunnen spelen in de Creed of Violence film?

Blijf op de hoogte voor meer details over de film Creed of Violence.
:)