Advertenties

Crimson Peak Film Trailer

De eerste officiële trailer van Crimson Peak, de aanstaande horror thriller film geregisseerd door Guillermo del Toro, is online vrijgegeven in hoge definitie, je kan dit hieronder bekijken:


CRIMSON PEAK
Plot:
“Tussen wens en duisternis, tussen mysterie en waanzin ligt de waarheid achter Crimson Peak. Uit de verbeelding van de visionaire regisseur Guillermo del Toro komt een bovennatuurlijk mysterie met in de hoofdrollen om Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska en Charlie Hunnam.
“In de nasleep van een familie tragedie, is een aspirant schrijver verscheurd tussen de liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert om te ontsnappen aan de spoken uit haar verleden , ze wordt overspoeld door een huis dat ademt, bloed en … onthoudt. Een beklijvend griezelig horror verhaal geregisseerd door de meester van duistere sprookjes, Guillermo del Toro, geschreven door del Toro en Matthew Robbins en de hoofdrollen Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston en Charlie Hunnam.”

En hier is een eerste officiële filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CRIMSON PEAK

Pas op!

Verdomme, wat een griezelige trailer! Del Toro’s nieuwste film gaat zeker eng zijn!

Hoe dan ook wat denk je van deze trailer van Crimson Peak? Deel je gedachten hieronder!

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 16 oktober 2015.
:)