Advertenties

Cube 3D Film

Cube 3D filmHet ziet ernaar uit dat Lionsgate verder wil gaan met the Cube onderneming. Het web gonst van de geruchten dat Lionsgate opzoek is naar een regisseur voor Cube 3D. Dit zou de vierde film zijn van de onderneming. Vorige films waren: Cube, Cube 2 Hypercube (een vervolg op Cube, grootser en meer ingewikkeld) en Cube Zero (een niet zo grootse voorloper).

Cube 3D Trailer

Voor hen die de Cube niet hebben gezien, het gaat over een groep van vreemden die in een gigantische structuur worden gedropt. Deze structuur bestaat uit een ongekend aantal kubusgevormde kamers. De meeste van die kamers zijn voorzien van een dodelijke valstrik… De vreemden moeten de veilige kamers vinden indien ze terug naar buiten willen. Hier is de film trailer van de eerste Cube film:

De eerste Cube film, geregisseerd door Vincenzo Natali (die ons onlangs Splice bracht), was geweldig omdat het een nagelnieuw concept bracht. Ik ben echter niet zeker of we een extra Cube film nodig hebben. Ook twijfel ik eraan dat 3D veel zal veranderen aan de onderneming. Maar ik denk dat het nog steeds wat onspanning zal inhouden.

Meer informatie over de film Cube 3D volgt gauw!
:)