Advertenties

Curse of Chucky Clip

Een eerste preview clip van The Curse of Chucky, de nog te verschijnen vervolg griezelfilm met de enge roodharige pop Chucky:


Curse of Chucky – Het is een pop! Wat is het ergste dat er kan gebeuren?
Verhaallijn:
“Nica (Fiona Dourif) treurt over de gruwelijke zelfmoord van haar moeder als haar dominante oudere zus Barb (Danielle Bisutti) arriveert in de stad, met haar jonge gezin, voor het regelen van de zaken van hun moeder. Omdat de zusters botsenen over de plannen voor Nica’s toekomst, troost Barb’s jonge dochter zichzelf met een grijnzende, roodharige sprekende pop genaamd Chucky (stem van Brad Dourif) die onlangs mysterieus opdook in de post. Maar als een reeks brutale moorden het huishouden begint te terroriseren, vermoedt Nica dat de pop de sleutel zou kunen zijn tot het bloedvergieten. Wat ze niet weet is dat Chucky een persoonlijke rekening met haar heeft te vereffenen. Hij is vastbesloten om de taak af te maken die hij meer dan 20 jaar eerder begon, en dit keer gaat hij er zeker van zijn om die opdracht helemaal uit te voeren.”

Zou je willen Chucky als vriend willen hebben? Indien je dat denkt, zou je hem soms uitnodigen voor een etentje? En zou je jouw kinderen met hem laten spelen?

Release datum: 24 september 2013.
:)