Advertenties

Da Vinci Code 3 Film

Scenarist Danny Strong is ingehuurd door Sony Pictures voor het schrijvanvan het script van The Lost Symbol alias The Da Vinci Code 3.

The Lost Symbol MoviePlot:
“Als het verhaal begint, wordt Harvard symboligist Robert Langdon onverwacht opgeroepen om een avondlezing in het Capitool te leveren. Echter binnen een paar minuten na zijn aankomst, neemt de avond een bizarre wendingt. Een storend object -.. Kunstig gecodeerd met vijf symbolen–wordt ontdekt in het Capitool. Langdon herkent het object als een oude uitnodiging … een uitnodiging bedoeld om de ontvanger in te leiden tot een verloren gewaande wereld van esoterische wijsheid.

Wanneer de geliefde mentor van Langdon, Peter Solomon – een prominente Vrijmetselaar en filantroop – op brute wijze ontvoerd wordt, beseft Langdon dat zijn enige hoop op het redden van het leven van Peter is om deze mystieke uitnodiging aan te nemen en hem te laten leiden naar waar het ook gaat. Langdon wordt direct ondergedompeld in een clandestiene wereld van vrijmetselaarsgeheimen, verborgen geschiedenis en nooit eerder vertoonde locaties -. Al dit lijkt hem te voeren in de richting van een zekere, onvoorstelbare waarheid ”

Tom Hanks keert terug als Robert Langdon. Maar regisseur Ron Howard zal enkel de productie voeren, Regisseur Mark Romanek neemt inderdaad plaats in de regisseurszetel. Er is nog geen officiële release datum voorzien.
:)