Advertenties

Daredevil Film

Daredevil Film- Daredevil Vervolg - Daredevil Nieuw Verhaal - Daredevil 2 FilmEr ligt een nieuwe Daredevil film in het verschiet voor ons. Fox voorziet inderdaad om de blinde superheld terug op het grote scherm te brengen. Regisseur David Slade (30 Days of Night, Twilight Eclipse) is ingehuurd om aan het hoofd te staan van het project. Het is nog niet duidelijk of er een nieuw verhaal zal begonnen worden of er een vervolg zal gemaakt worden op de film uit 2003 met Ben Affleck: volgens Variety, is het niet echt een nieuw verhaal maar eerder een vervolg op de Daredevil saga.

Daredevil Trailer

Voor hen die hem niet kennen. Hier is een kort overzicht van Daredevil’s oorsprong: Matt Murdock werd verblind door een radio actieve materie. Vermits hij niet langer kan zien verhoogde de radio actieve blootstelling zijn overblijvende zintuigen tot boven het menselijk gegeven. Op een dag trok hij een superheld pak aan om zijn vader te wreken en hij werd de superheld Daredevil. Advokaat gedurende de dag, superheld ’s nachts.

Hier vindt je de film trailer van de Daredevil film uit 2003:


DAREDEVIL

I betwijfel of Ben Affleck terug zal keren voor deze nieuwe Daredevil film, dus moet ze een nieuwe acteur vinden. Wie denk jij dat er geschikt zou zijn voor de rol?

Hoe dan ook, meer informatie over de nieuwe film Daredevil volgt gauw!
:)