Advertenties

Dark Places Film

Actrice Chloë Grace Moretz deelde deze foto vanop de set van Dark Places, de aanstaande mysterie drama thriller geregisseerd door Gilles Paquet-Brenner en gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Gillian Flynn:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in een landbouwersdorp in Kansas, Dark Places volgt Libby Day (Charlize Theron), de enige overlevende getuige van een gruwelijke bloedbad dat de dood betekende van haar moeder en zussen. Libby gelooft dat de slachtpartij het werk was van een satanische sekte en getuigt in de rechtbank tegen haar eigen broer. 25 jaar na de moord wordt ze nog steeds achtervolgd door het gruwelijke geweld van haar verleden en ze ontmoet ze een groep van amateur-onderzoekers die zichzelf “The Kill Club” noemen. Op zoek naar bevrediging van hun eigen morbide nieuwsgierigheid begint de groep hun eigen onderzoek naar de zaak waarbij ze denken dat Libby’s de onschuldig was. Om hen te helpen moet Libby pijnlijke herinneringen ophalen van de gebeurtenis en moet ze leren dat haar verleden misschien niet is wat het wel lijkt.

De cast bestaat uit Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Corey Stoll, Tye Sheridan, Sean Bridgers en Drea de Matteo.

Heb je het boek gelezen waarop de de film is gebaseerd? Is het een goed boek?

De releasedatum van Dark Places is voorzien voor 1 September 2014.
:)