Advertenties

Dark Shadows Trailer

Dark Shadows FilmDe eerste officiƫle trailer van Dark Shadows, de nog te verschijnen bewerking van de cult TV-reeks met dezelfde naam,is online opgedoken. Je kan de trailer online, onderstaand bekijken:

Dark Shadows Trailer


DARK SHADOWS
Verhaallijn:

“In 1752, reist de familie Collins family van Liverpool, Engeland naar Noord Amerika. De zoon Barnabas (Johnny Depp), groeit op als een rijke playboy in Collinsport, Maine en is de meester van het Collinwood Landgoed. Hij breekt het hart van een heks, Angelique Bouchard (Eva Green), die van hem een vampier maakt en hem levend begraaft. In 1972, wordt Barnabas bevrijd en keert hij terug maar het landgoed dat nu een puinhoop is. Het landgoed wordt nu bevolkt door dysfunctionele nakomelingen en andere bewoners met elk hun geheimen”

Er is ook een nagelnieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

DARK SHADOWS

Elke familie heeft zijn geesten.

Je zal betoverd worden door het leven van de vampier Barnabas Collins en zijn problemen met verschillende monsters, heksen, weerwolven en geesten: het is een geweldig gothisch griezelverhaal! De film is geregisseerd door Tim Burton en in de hoofdrollen vinden we Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Eva Green, Chloe Moretz, Bella Heathcote, Thomas McDonell en Gulliver McGrath. Vanaf 11 mei 2012 zal de prent te bekijken zijn in de bioscopen.
:)