Advertenties

Dark Skies Film trailer

Bekijk even de trailer van Dark Skies, een nog te verschijnen griezelthriller in een regie van Scott Charles Stewart en met in de hoofrollen Keri Russell, Josh Hamilton en Dakota Goyo:


DARK SKIES
Verhaallijn:
“Van de producenten van Paranormal Activity, Insidious en Sinister komt nu Dark Skies: een bovennatuurlijke thriller die een jong gezin volgt dat in de voorsteden woont. Wanneer man en vrouw Daniel en Lacey Barret getuige zijn van een escalerende reeks van verontrustende gebeurtenissen met betrekking tot hun familie, ontrafelt hun veilige en vredige thuis snel. Wanneer het duidelijk wordt dat de Barret familie het doelwit is van een onvoorstelbaar angstaanjagende en dodelijke kracht, nemen Daniel en Lacey het heft in eigen handen om het mysterie over wat er gaande is met hun familie op te lossen. ”

Het is mij een raadsel waarom ruimtevarende buitenaardse wezens al die lichtjaren zouden reizen om enkel een paar mensen te storen, maar goed, ik moet toegeven dat ik nog steeds deze film wil bekijken, jawel je kan op me rekenen voor Dark Skies!

De release datum van Dark Skies is voorzien voor 22 februari 2013.
:)