Advertenties

Dat is geweldig! Mega Man X

Mega Man X Kortfilm - Fan FilmEen fan van Mega Man maakte een korte film die zeker de moeite waard van het bekijken is:


MEGA MAN X

Enkele woordjes van de maker van de kortfilm:

De start van de video is een boodschap van Dr. Light die meer dan 100 jaar geleden werd opgenomen, zijn lab is nu verlaten. Wanneer de camera zich verplaatst in de capsule zie je een testparameter waarin Mega Man X een hologram of drone bevecht in de vorm van Protoman. De reden waarom ik Protoman koos was voor het mysterie waarin hij gehuld is . Er werd nooit officieel verteld wat er met hem gebeurd was. Na de beƫindigen van deze test met een gewapende lading van X wordt hij geconfronteerd met een keuze om te doden of genade te tonen. Hij kiest voor genade en dan vertelt het hologram hem dat zijn test over is. Wat er niet getoond wordt is wie hem uit de capsule haalde, dat is natuurlijk Dr. Cain, maar dat houden we misschien tegoed voor een volgende keer. :)

Dit is geen perfecte video, dat versta ik wel. Alles is onafhankelijk gemaakt en ik had niet veel geld maar besliste toch om door te gaan met slechts 700 dollar, twee groene bladen, een verbazingwekkende propmaker, twee acteurs die gratis werkten omdat ik hen niet kon betalen maar ze gingen er toch 110% voor en ook een geweldige vriend die zijn uiterste best deed voor de animatiekant van de video.
Bedankt voor het kijken en je steun. IK HOOP!!!! Dat ik het game gerechtigheid heb aangedeaan!

Olan Rogers

Olan Rogers: met enkel $700 heb je echt iets geweldig gedaan! kudos!

“Dat is Geweldig!” Is onze speciale bijdrage in dewelke we soms interessante dingen willen belichten die we her en der gezien hebben.
:-)
1