Advertenties

Death Race 3 Foto’s

Death Race 3 alias Death Race Inferno wordt gefilmd in de helse Zuid-Afrikaanse Kalahari Woestijn. Bekijk even de foto’s vanop de set:

Death Race 3 Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Veroordeelde politie agent-moordenaar Carl Lucas, alias Frankenstein, is een supersterchauffeur in de wrede gevangenis Afbraak Derby bekend als Death Race. Slechts een zege verwijderd van het winnen van de vrijheid voor zichzelf en zijn bemanning wordt Lucas ondergedompeld in een geheel nieuwe competitie wreder dan alles wat hij ooit heeft meegemaakt. Hij moet het opnemen tegen zijn meest meedogenloze tegenstanders ooit, Lucas vecht om zichzelf en zijn team in leven te houden in een race in de helse Kalahari woestijn in Zuid-Afrika. Krachtige krachten aan het werk achter de schermen bewerken zijn nederlaag, zal Lucas’ vastberadenheid tot winnen ten koste van alles het einde van de weg voor hem betekenen? ”

Geregisseerd door Roel Reine, de rolverdeling bestaat uit: Luke Goss, Danny Trejo, Ving Rhames, Fred Koehler, Robin Shou, Tanit Phoenix, Dougray Scott en Hlubi Mboya.
:)