Advertenties

Despicable Me 2 Film

Despicable Me 2 movie - Despicable Me SequelDe eerste Despicable Me film was, ondanks zijn gebreken, een echt success. De film bracht wereldwijd meer dan $ 500 miljoen op tegenover een budget van $69 miljoen. Het is dus geen verrassing dat Universal en Illumination Entertainment een vervolg plannen. Jawel, je kan je voorbereiden op Despicable Me 2! Scenarioschrijvers Cinco Paul en Ken Daurio (die het script schreven voor de eerste film) samen met Illumination CEO, Chris Meledandri, zijn reeds hard aan het werk aan Despicable Me 2. Er is nog geen officiƫle datum van verschijning. Maar IMDb geeft een verschijningsdatum in 2013 weer voor Despicable 2.

Wat kan de inhoud zijn van Despicable Me 2? Enige suggestie? Wel, onderstaand kan je je gedachten delen, indien je geluk hebt zal iemand van de studios je idee bekijken en gebruiken voor het vervolg.

Zolang de volgelingen nog aanboord zijn kan je mijn kandidatuur voor Despicable Me 2 nog aannemen :

In ieder geval, meer details over de film Despicable Me 2 volgen weldra!
:)