Advertenties

Despicable Me 2 Voorsmaaktrailer

Despicable Me 2 filmLaten we de eerste voorsmaaktrailer van Despicable Me 2 bekijken:

Despicable Me 2 Trailer


DESPICABLE ME 2
Verhaallijn:
“Universal Pictures en Illumination Entertainment’s wereldwijde hitfilm, Despicable Me, verheugde een publiek in de hele wereld in 2010. Een opbrengst van meer dan $540 miljoen dollar werd genoteerd en het was de 10de grootste animatiefilm in de geschiedenis van de VS. Zet je maar schrap want in de zomer van 2013 is er meer pret met de onderdanen in Despicable Me 2. Chris Meledandri en zijn vermaarde filmteam brengen een totaal nieuw geanimeerde komedie met de terugkeer van Gru (Steve Carell), de meisjes, de onvoorspelbaarheid van de gekke onderdanen…en een reeks van nieuwe buitengewoon grappige personages.”

Er is ook een eerste poster:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


De release datum van Despicable Me 2 is bepaald voor 3 juli 2013.
:)