Advertenties

Detour Film

Neem een kijkje naar deze poster teaser van Detour, de aanstaande psychologische thriller film geregisseerd door Chris Smith en met in de hoofdrollen Tye Sheridan, Bel Powley, Stephen Moyer en Jared Abrahamson:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


DETOUR

Plot:
“Wet student en leuke kerel, Harper, vermoedt dat zijn zwendelende stiefvader, Vincent, verantwoordelijk is voor het auto-ongeluk dat zijn moeder in een coma deed belanden. Wanneer hij zijn verdreit verdrinkt op een avond in een louche L.A whisky bar, wordt Harper aangesproken door een taai uitziende redneck genaamd Johnny Ray die aanbiedt aan te “zorgen” voor zijn stiefvader voor de koele som van US$ 20, 000. Kwaad en gebrand op wraak en gevoed door alcohol stemt Harper in met de deal en besteedt de rest van zijn avond aan het drinken met Johnny Ray.
Wat volgt is een gespannen en behendig gebouwde noir thriller waarin Harper’s verhaal een onverwachte omweg neemt, het publiek wordt gepresenteerd met twee alternatieve versies van gebeurtenissen met twee zeer verschillende resultaten. Wilde Harper echt zijn stiefvader ombrengen en hoe deed hij dat?”

Gaan ze dus echt met die gele auto rijden? Gaat het een auto zonder dak zijn? lol!

De film is voorzien voor een release in 2016.
:)