Advertenties

Devil May Cry Film

Screen Gems kocht de rechten voor Devil May Cry, het is een videospel reeks ontwikkeld door Capcom. De studio voorziet inderdaad om het spel naar het grote scherm te brengen. Scenarist Kyle Ward (die het script schreef van de Kane & Lynch film die momenteel in pre-productie zit) is ingehuurd voor het schrijven van een script voor een live actie bewerking. Er werd nog geen regisseur aangekondigd. Er is nog geen officiƫle publicatie datum voorzien maar IMDb heeft een datum voorzien in 2013.

Devil May Cry Trailer

Voor hen die de Devil may Cry niet kennen, het is een hak en snij video spelletje. Oorspronkelijk was het een opvolger in de Resident Evil reeks van Capcom. De Devil May Cry was zo’n radicaal verschillende aanpak dat er een geheel nieuwe ontwerp werd ontwikkeld. Het verhaal focust zich op Dante die er op gebrand is om demonen te vernietigen nadat deze zijn moeder hebben vermoord. Hier volgd de cinematische inleiding van het eerste werk in de reeks van Devil May Cry:


DEVIL MAY CRY

Naar verluid zal de film gebaseerd worden op het The Devil May Cry 4 spelletje en dit is eigenlijk een voorloper op de drie andere spelletjes.

Welke acteur denk je dat er best kan gekozen worden voor de hoofdrol van Dante? Heb je ook enige suggesties voor de verhaallijn?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de Devil may Cry film.
:)