Advertenties

Diana Film

Actrice Naomi Watts heeft de hoofdrol te pakken als Prinses Diana in Diana (voorheen genaamd Caught in Flight), een nog te verschijnen biografische film over de Prinses van Wales. De film wordt geregisseerd door Oliver Hirschbiegel en is gebaseerd op een scenario van Stephen Jeffreys. Naast Naomi Watts vinden we ook Naveen Andrews, Douglas Hodge en Juliet Stevenson in de rolbezetting. Er is nog geen officiƫle release datum.

Diana Trailer

Een eerste officiƫle blik op Naomi Watts als Prinses Diana in de film Diana:

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“De film is een meeslepend portret over Diana, Prinses van Wales tijdens de laatste twee jaar van haar leven. Het is het verhaal over het vinden van het ware persoonlijke geluk voor de eerste keer en de kans voor het bereiken van succes waardoor ze zich ontwikkelt tot een belangrijke internationale campagnevoerder en humanitaire activist.”

Enkele woordjes van Naomi Watts:

“Ik ben opgewonden en voel me vereerd om de rol te spelen van een echt opmerkelijke vrouw die zo’n positieve en diepgaande invloed had op zo vele manieren.”

Actrice Naomi Watts

Ik ben geen fan van die koninklijke familie, maar ik zou zeker de film gaan bekijken als de prinses er naakt in verschijnt (ik geef niet om Charlie of Dodi)! Naomi Watts is een mooie actrice!! Maar, ik denk niet dat het zal gebeuren…

Hoe dan ook, blijf via ons op de hoogte voor meer details over de film Diana.
:)