Advertenties

Dibbuk Box Film

Dibbuk Box FilmThe Dibbuk Box is een op handen zijnde horror film geregisseerd door Ole Bornedal voor Lionsgate. Voor hen onder jullie die de Dybbuk Box niet kennen(of Dibbuk Box) het is een joodse wijnopslagkist die door een Joodse holocaust overlevende naar Amerika werd gebracht op het einde van WO II. De kist is verondersteld bevolkt door een a Dybbuk; een Joodse kwade geest. De kist werd bekend nadat zij op Ebay werd verkocht met de bijhorende horrorverhalen. De film is een fictionele benadeering op het alles. De film Dibbuk Box heeft in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan en Kyra Sedgwick. De verschijningsdatum is 28 October 2011

Dibbuk Box Trailer

Verhaallijn:
“Een jong meisje koopt een antieke doos op een rommelmarkt, maar ze is er zich niet bewust van dat er een kwade, oude geest in de doos leeft. De vader van het meisje samen met zijn ex-vrouw vormen dan een team om de vloek op hun dochter te verbreken.”

Ik kan niet echt zeggen dat ik de Dibbuk Box opwindende vind, maar als de uitvoering goed is kan het misschien ontspannend zijn.

Hoe dan ook, meer informatie over de the Dibbuk Box volgt gauw!
:)