Advertenties

Dirty Dancing Film

Dirty Dancing Film - Dirty Dancing RemakeLionsgate heeft aangekondigd dat er een nieuwe versie van Dirty Dancing ontwikkeld zal worden, the cult film uit 1987 film met in de hoofdrollen Jennifer Grey en Patrick Swayze zaliger. Choreograaf-Regisseur Kenny Ortega zal aan het hoofd staan van de nieuwe Dirty Dancing film. Hij is geen nieuwkomer: hij was niet alleen de originele film choreograaf maar later stond hij ook aan het hoofd van de eerste twee High School Musical films en het Michael Jackson optreden in de film This Is It. Dus ik denkt dat regisseur Kenny Ortega een slimme keuze is voor een nieuwe versie van Dirty Dancing.

Dirty Dancing Trailer

Wat commentaar van Lionsgate Joe Drake:

“Het is verbazend dat de film al 25 jaar geleden werd uitgebracht maar de fans blijven aanwezig en betrokken bij een merk dat speciaal en vitaal is voor hen. We denken dat de timing niet beter kan zijn voor het maken van een moderne versie van het verhaal voor het grote scherm, en we zijn er trots op dat Kenny Ortega aan het hoofd staat van de film.”

Joe Drake


Wat commentaar van Kenny Ortega:

“De gelegendheid om de regie te voeren van Dirty Dancing is als een thuiskomst voor mij. Ik groeide op in de jaren zestig en de dansvloer hielp me bij de definitie bepaling van mijn persoon en artiest. Ik kijk uit naar het samenstellen van een groots creatief team en een opwindende cast om Dirty Dancing terug naar het grote scherm te brengen en dit voor een nieuwe generatie. Patrick Swayze heeft het niveau bepaald voor dansende mannen in een film zoals Gene Kelly en Fred Astaire dat hebben gedaan voor hem. Ik geloof dat overal waar je kijkt het bewijs te vinden is van het feit dat het talent er is en ik kan niet wachten om te beginnen met het ontwikkelingsproces van ontdekking van de volgende doorbraak exploten.”

Regisseur Kenny Ortega


Hier is de film trailer van de originele Dirty Dancing:


Dirty Dancing

Ik kan de fans al horen met het schuim om de mond over het feit dat Hollywood alweer een nieuwe versie maakt van een cult film. Het verhaal van Dirty Dancing verdient echter een moderne benadering: het is een groots verhaal en een opfrissing zal helpen bij het presenteren van de film aan een nieuw publiek.

Heb je enige suggestie voor een mogelijke cast voor de nieuwe versie van Dirty Dancing? Welke acteurs zijn geschikt voor de hoofdrollen? Deel je ideeën onderstaand!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte voor meer details over de nieuwe versie van Dirty Dancing.
:)